Clearlight,
licht voor de toekomst

Gezamenlijk middelen besparen door te kiezen voor de duurzaamste optie met de beste toekomst.

Bespaar middelen door Just In Time levering

Samen met Clearlight werken aan een duurzaam lichtplan? Vul dan het contactformulier in en u wordt binnen 2 werkdagen gebeld

Lichtadvies - Project planning - Just in Time

Clearlight bedient architecten met op maat gemaakte licht- en installatieplannen. Gezamenlijk heeft Clearlight meer dan 25 jaar ervaring in de lichtmarkt.

  • De bedrijfszekerheid ligt hoog
  • Licht met een hoge kwaliteit
  • Verlichten op een duurzame manier
  • U draagt een steentje bij aan het milieu

Direct installeren


Minder afval


Bespaar middelen

Samen werken aan betrouwbare verlichtingsoplossingen

Samen met Clearlight het installatieproces naar een hoger niveau brengen? Vul het contactformulier in en u wordt binnen 2 werkdagen gebeld

Samenwerken om het kwalitatieve en duurzame doel te behalen

Clearlight is een groot voorstander van aluminium en kiest hier dan ook bewust voor bij het samenstellen van producten. In tegenstelling tot plastic is aluminium uitermate geschikt voor recycling en zelfs upcycling. Zo houden wij onze CO2 voetafdruk zo beperkt mogelijk – wat wel zo prettig is voor het milieu. 

“De gedachte achter het gebruik van aluminium is om de vraag naar nieuwe grondstoffen te verminderen”

Dit is slechts een van de manieren waarop we ons bij Clearlight actief bezig houden met duurzaamheid.  In ieder stap van ons proces streven we naar een minimale impact op het milieu. 

Waarom Clearlight?

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven. Zowel op de werkvloer als in privé tijd wordt men steeds bewuster van de ecologische gevolgen van onze keuzes. Zo ook wanneer we onze woningen en werkplekken inrichten. Daarom is het belangrijk om op deze toenemende vraag te reageren met een duurzaam en betrouwbaar aanbod aan producten. Onze MAX LED Downlights bieden dan ook de oplossing door duurzaamheid en kwaliteit met elkaar te bunderen. Zo kunt u uw klanten van hoge kwaliteit verlichting voorzien terwijl u met ze meedenkt op de lange termijn. 

Duurzaamheid - in de breedste zin van het woord

Onze lampen zijn niet alleen op een geheel milieuvriendelijke manier geproduceerd, ze zijn ook nog eens zeer verantwoord in gebruik. De light-engine die door Clearlight zelf is ontworpen, is met zijn opbrengst van meer dan 130 lumen per Watt erg efficiënt. Daarnaast zorgt de levensduur van 70.000 branduren ervoor dat dat 90% van de MAX LED downlights na 70.000 branduren niet meer dan 10% van de originele lichtstroom verloren heeft. 70.000 branduren niet meer dan 10% van de originele lichtstroom verloren heeft.

Lichtadvies op maat

Wanneer u kiest voor lichtadvies op maat, gaan wij graag samen om de (teken)tafel zitten om tot een mooi lichtplan te komen. Dankzij onze ervaring kunnen we u dan ook helpen bij vele soorten toepassingen. Door samen het gesprek aan te gaan, kunnen we ten alle tijden klantspecifiek leveren.

Geschikt voor alle toepassing

Doordat zowel de buitenmaat van de lamp als de CCT (lichtkleur) en de kleur van de reflector samen te stellen is, zijn onze downlights geschikt voor alle toepassingen. Daarnaast zijn er nog diverse stekkers en LED drivers optioneel te bestellen, en denken we in iedere stap met u mee.

Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden samen te bespreken.