Clearlight Dental Whitepaper

Meer dan 25 jaar ervaring in dentale verlichting samengebracht in onze whitepaper. Inclusief handig stappenplan!

Dental Whitepaper Gratis Download

Wat zijn de ellipsen van Hokwerda?

Maak geïnformeerde keuzes dankzij verworven kennis vanuit de academische literatuur. Professor Hokwerda & Wouterse (2004) hebben op basis van hun solide methodologie de effecten van licht onderzocht. Dankzij de experimenten en de daaruit vloeiende bevindingen kunnen wij lichtontwerpen waarbij de gezondheidseffecten en de economische effecten in evenwicht zijn. Of weloverwogen van dit evenwicht afstappen.

Dankzij de de ellipsen van Hokwerda bepalen we verschillende zones om oogvermoeidheid zo veel als mogelijk te verminderen.

Lees alles over de ellipsen van Hokwerda in onze whitepaper.

Werkhouding en licht

Een goed doordacht lichtplan draagt bij aan een ergonomische werkhouding. 

Metamerisme

Wat is het en waarom is het belangrijk? Onze whitepaper laat geen vragen onbeantwoord.

De invloed van esthetiek

Structuur en kleur van oppervlakken hebben een sterke uitwerking op visueel comfort. Hoe pakken onze lichtspecialisten dit aan? Daar lees je alles over in de whitepaper.

Lichtkwaliteit: de basis voor waarneming

Goede waarneming begint bij een gedegen lichtbron. Hoe de lichtbron van invloed is op waarneming? Dat lees je natuurlijk ook in onze whitepaper.

Bezoek onze dentale lichtpagina​

Clearlight heeft gezamenlijk meer dan 25 jaar ervaring in het dentale werkveld. Ieder werkveld profiteert van een goed ontworpen lichtplan. Maar slechts weinig werkvelden profiteren zo veel van een goed lichtplan als in de dentale markt. De visuele inspanning is namelijk immens. Om de ogen van de behandelaar zo veel mogelijk tegemoet te komen is goed lichtontwerp essentieel.
Clearlight Dental Whitepaper

Download via onderstaande link