De verlichtingstotaaloplossing voor installateurs


Just in Time & Fit for Use

Uw verlichtingsprojecten compleet ontzorgd

Clearlight biedt haar partners professionele lichtplannen inclusief installatieplan zodat u goed voorbereid aan het project begint. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring in lichtplanning, voor kantorenpanden tot behandelkamers en van woningen tot sportvelden, is geen project ons onbekend. 

Onze MAX LED Downlights worden sociaal geproduceerd in Nederland. Naast de lokale winst voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt biedt het extra flexibiliteit t.o.v. een Aziatisch product.
In samenspraak met Clearlight wordt er Fit For Use en/of Just In Time geleverd.
De levering van de verlichting geschied op maat, de verlichting wordt direct gemonteerd en aangesloten. Een enorme besparing op tijd, middelen en afval!

Concurrerende inkoopcondities en snelle levering

Een goede samenwerking begint bij wederkerigheid. Vanuit deze basis biedt Clearlight haar partners een unieke prijskwaliteit tegen concurrerende prijzen met gezonde marges. Ook zijn projectkortingen bespreekbaar en zijn onze project intakes altijd gratis.

Clearlight deelt haar kennis en ervaring graag om gezamenlijk tot een prachtig eindresultaat te komen die binnen budget valt en boven verwachting wordt opgeleverd.

Neem vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken. 

Clearlight: lichtprofessionals

Licht als basis voor succes Clearlight,
licht voor de toekomst

Bespaar tijd en middelen dankzij een gestroomlijnde samenwerking en optimale ketenregie.  

Bespaar middelen en tijd Just In Time levering & Fit For Use

Ervaring & goede communicatie als basis voor effectieve samenwerking 

Fit For Use

Goede samenwerking elimineert inefficiënties in de aanvoerketen. Hierdoor wordt er doeltreffend gewerkt en vinden de werkzaamheden plaats op de locatie waar deze het efficiëntst plaatsvinden. Fit For Use leveringen verhogen de efficiëntie op het project, verlagen onvoorspelbaarheid en zorgen voor een overtroffen verwachtingen bij de opdrachtgever.

Veel gebruikte aansluitmethoden zijn aansluitstekkers van Wieland of de Haakse randaarde Eurostekkers. 

Just In Time

Het Just In Time is principe wordt pas echt interessant bij projecten waarbij er over een lange termijn in fases gewerkt wordt. Verlichting wordt veelal op de bouw opgeslagen tegen extra kosten (opslag en verzekeringskosten) of met extra risico op diefstal. De verlichting dient eveneens goed verpakt te zijn wat voor onnodige afvalstromen zorgt.

Door Just In Time te leveren elimineert Clearlight de extra kosten. Er ontstaan geen afvalstromen omdat de verlichting in herbruikbare verpakking wordt aangeleverd.

 

Clearlight,
licht voor de toekomst

Bespaar tijd en middelen dankzij een gestroomlijnde samenwerking en optimale ketenregie.  

Lichtadvies - Project planning - Just in Time

Clearlight bedient installateurs met op maat gemaakte licht- en installatieplannen. Gezamenlijk heeft Clearlight meer dan 25 jaar ervaring in de lichtmarkt. Dat betekent kwaliteit en resulteert in de volgende voordelen:

 • Hoge energie efficiëntie en daarmee lage gebruikskosten
 • Hoge bedrijfszekerheid
 • Kwalitatief hoogwaardig licht
 • Duurzame verlichtingsoplossingen geproduceerd in Nederland
 • Minimale ecologische voetafdruk

Hoge efficiëntie


Afvalreductie


Kostenbesparend

Efficiënt en effectief samenwerken

Dankzij meer dan 25 jaar ervaring integreert Clearlight het installatie-proces diep in haar eigen assemblage-proces. Op deze manier worden het aantal handelingen in het totale proces geminimaliseerd.

”Clearlight draagt bij aan een zo efficiënt mogelijk proces. Hiermee behaalt zij synergievoordelen die normaliter niet mogelijk zijn. Ons motto is: Uit de verpakkingsbox direct in het plafond” – Oene en Maurijn

Samen werken aan betrouwbare verlichtingsoplossingen

Samen met Clearlight het realisatieproces naar een hoger niveau brengen? Vul het contactformulier in en u wordt binnen 2 werkdagen gebeld

Waarom Clearlight?

Duurzame verlichting is niet meer weg te denken. Naast de besparingen op energie en onderhoud zijn de eisen aan kantoorpanden en dergelijke aangescherpt. Door te kiezen voor kwaliteit en goede samenwerking wordt er pas echt bespaart. Daarnaast gaan de lichtplannen verder dan alleen de NEN richtlijnen voor verlichtingsontwerp. Clearlight ontwerpt haar lichtplannen op actueel wetenschappelijk onderzoek. Dat betekent vanzelfsprekend dat onze inzichten voortschrijdend zijn.

Clearlight gaat altijd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding voor haar verlichting

De MAX LED Downlights van Clearlight zijn van toonaangevende kwaliteit. Met een energie efficiëntie tot 140lm/W en een levensduur van 102.000 branduren (L80B20) zijn dit één van de beste LED Downlights die momenteel beschikbaar zijn.

“Wij zien iedere Total Cost of Ownership uitdaging met genoegen tegemoet”.

Clearlight, Licht voor de toekomst

“Licht voor de toekomst betekent voor ons verlichting dat ontwikkeld is voor:

 1. Een levensduur de het gebruik van de ruimte overstijgt
 2. Produceerbaar uit gerecyclede bronnen
 3. Product gemaakt van goed recyclebare materialen
 4. Absoluut laag energieverbruik
 5. Hoogwaardig licht
 6. Sociaal en lokaal geproduceerd

 

Kort samengevat: een positieve sociale impact met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk”.

De eerste stap naar samenwerken begint hier: