Succes door synergie

Just in Time - Fit for use

Gestroomlijnd proces

Efficiënter
effectiever

Clearlight integreert het installatie-proces diep in haar eigen assemblage-proces. Op deze manier worden het aantal handelingen in het totale proces geminimaliseerd. Denk bijvoorbeeld aan speciaal verpakken van de lampen per ruimte om zo verpakkingsmateriaal en handelingen te besparen. 

Aan iedere lamp kan de gewenste kabellengte met het gewenste bevestigingsmechanisme worden gemonteerd. Hierdoor wordt het echte aansluiten een fluitje van een cent! 

De totale realisatiekosten worden hierdoor tot het absolute minimum beperkt. Ook kan Clearlight de gehele realisatie voor rekening nemen.

“Clearlight draagt bij aan een zo efficiënt mogelijk proces. Hiermee behaalt zij synergievoordelen die normaliter niet mogelijk zijn.”

Just in time

Bespaar middelen door precieze levering

Geleverd exact op het juiste moment

Voordelen:

  1. Er is geen opslag op locatie
  2. Geen noodzaak voor opslagverzekering
  3. Er is geen ruimteverspilling
  4. Er ontstaat minder afval
  5. De kans op verstoringen is minimaal

Voordelen uitgelegd

Door de levering en het installatiewerk perfect op elkaar af te stemmen zijn er minder handelingen. Is er minder afval, verkleint de kans op verstoringen en is er geen opslagruimte nodig. Omdat er niets opgeslagen hoeft te worden op locatie is er ook geen verzekering nodig. 

Onze lampen worden met het gewenste aansluitmechanisme en de gewenste kabellengte geleverd direct uit de speciale verpakkingsbox. Deze box wordt natuurlijk hergebruikt. Het installeren gebeurt hierdoor uiterst effectief omdat er geen tijd verloren gaat in het zoeken naar lampen, het bij elkaar zoeken van de juiste lampen en het monteren van de juiste snoeren en stekkers.

“Clearlight installeert -waar de situatie het toelaat- met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt”

Fit for use

Direct installeren

In het standaard assortiment levert Clearlight haakse randaardestekkers en Wieland GST18i3 met 1.5m1 aansluitsnoer. Op verzoek kan er afgeweken worden van deze lengte. Omdat Clearlight haar eigen assemblageproces heeft kunnen er naar wens ook alternatieve aansluitstekker gemonteerd worden. Hierdoor is er geen tijdverlies in het monteren van aansluitsnoeren, of in het zoeken naar de juiste producten. Dankzij de Fit for use  levering wordt er flink bespaard op het totaal aantal verschillende artikelen. Daardoor ontstaat er een betere beheersbare goederenstroom en een efficiënter proces. 

Ons motto is: “Uit de verpakkingsbox direct in het plafond”.

01

Lichtplan

Clearlight ontwikkelt het lichtplan van A tot Z. Daarnaast kan Clearlight ook vanuit bestaande lichtplannen werken. 

02

Installatieplan

Vanuit het lichtplan ontstaat het installatieplan. In deze fase wordt in samenspraak met de uitvoerende partij de gewenste installatie-volgorde besproken.

03

Uitvoering

Op basis van een strakke planning worden de geplande leveringen uitgevoerd bij de geplande locaties. Dit kan zelfs op ruimteniveau.  Clearlight kan de uitvoering ook voor haar rekening nemen. Zo veel mogelijk met werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Neem vandaag contact op

“Vrijblijvend de mogelijkheden verkennen”

Voorbeeld casus

Realisatie

In het kennismakingsgesprek worden de wensen en de eisen omtrent het licht en in de installatie vastgelegd. Op basis hiervan werkt Clearlight het lichtplan verder uit. Bij goedkeuring van het lichtplan worden de kaders van installatieplan verder uitgewerkt en moet de uitvoerende partij tijdsblokken vaststellen voor de leveringen.

Voordelen