Optimaal werkcomfort bereikt

Wanneer alle details perfect op elkaar afgestemd zijn

Profiteer nu tijdelijk van een gratis lichtmeting!

Benieuwd naar uw huidige situatie? Clearlight komt graag bij u langs voor een gratis lichtmeting. We meten naast de operatielamp, werkveldverlichting en overige praktijkverlichting ook de spectrale verdeling en mate van trilling (flicker) van uw huidige armaturen. Op basis van de meting kunnen we een licht- of besparingsplan maken dat perfect bij uw praktijk past.

Deze service bieden we nog tot 24 december gratis aan, dus plan vandaag nog een afspraak in!

Clearlight,
licht voor de toekomst

Dentale verlichting met een uitmuntende kleurweergave en een optimaal zichtcomfort. Clearlight voorziet u van de juiste praktijkverlichting.

Lichtadvies - Project planning - Installatie

Clearlight bedient de dentale markt met op maat gemaakte armaturen en lichtplannen. Met meer dan 25 jaar ervaring in dentale verlichting kunt u rekenen op:

  • Het beste licht voor ultiem werkcomfort
  • Licht perfect voor uw praktijk
  • Licht dat uw visuele inspanning optimaal ondersteunt

Direct uit voorraad geleverd


Minder afval & recyclebare producten


Bespaar op uw energie-rekening

Kwalitatief en duurzaam samenwerken

Clearlight levert niet alleen eerlijke en duurzame lichtoplossingen. Wij streven naar de hoogste energie-efficiëntie gecombineerd met recyclebare en hoogwaardige materialen. Zo zetten wij ons in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen én voor u de beste service aan te bieden.

“Door onze producten zo te ontwikkelen dat deze kwalitatief hoogwaardig geassembleerd kunnen worden door mensen met een afstand tot arbeidsmarkt, biedt Clearlight nieuwe kansen voor de toekomst.”

Optimale praktijkverlichting met een laag energieverbruik?

Kies voor de in Nederland geproduceerde armaturen van Clearlight! Vul het contactformulier in en u wordt binnen 2 werkdagen gebeld

Waarom Clearlight voor uw praktijk?

Goed licht op de juiste plek

Bent u bezig met de inrichting van een nieuwe praktijk of u wilt u uw praktijk graag verduurzamen volgens het nieuwe Bouwbesluit? Dan is het juiste licht op de juiste plek enorm van belang.

Door onze daglicht werkveldoplossingen met een hoge kleurweergave gecombineerd met een evenwichtig integraal lichtplan, straalt uw praktijk zowel een professionele als een informele sfeer uit. Prettig voor zowel u als de patiënt.

Geschikt voor elke situatie

Clearlight heeft haar armaturen in eigen beheer. Doordat wij de volledige ontwikkeling en productie volledig zelf beheren en samenwerken met gerenommeerde lichtpartners, kunnen we voor elke situatie de juiste oplossing vinden.

Op deze manier hebben we voor elk denkbaar scenario een passende lichtoplossing. Samen met u vinden we de optimale samenstelling voor de verlichting van uw praktijk.

Duurzaamheid staat centraal

Vanaf het eerste punt maakt Clearlight de duurzaamste keuze. Of het nu om transport (per trein) gaat, materialen (hoogwaardig recyclebaar aluminium) of ontwerpkeuzes (energie-efficiëntie tot 140 lumen per Watt), Clearlight legt de focus op duurzaam en verantwoord ondernemen.

Onze MAX LED Downlights zijn hierdoor efficiënt ontworpen. De lange levensduur zorgt ervoor dat na 70.000 branduren niet meer dan 10% van de originele lichtstroom verloren wordt. 

Lichtadvies op maat

Met meer dan 25 jaar ervaring in dentale verlichting maken we voor u een lichtplan op maat. Na een inventarisatie van uw huidige situatie en uw toekomstige wensen kunnen wij een 3D lichtplan opstellen, zodat u virtueel door de toekomst kunt lopen.

We komen graag eens langs voor een vrijblijvende lichtmeting met bijpassend advies.

Geïnteresseerd in duurzame praktijkverlichting? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!